20 abril 2005

Jardinera


petunies en lila Posted by Hello


Per fi m'he decidit, m'he tornat jardinera... aquesta petúnia es una de les flors que tinc a les jardineres penjades a la barana del balcó de casa.


M'agraden les flors, m'agrada mirar-les dia a dia per veure els canvis que les transformen, m'agrada veure com canvien quan surt el sol, com s'obren avaricioses buscant la seva llum, la seva escalfor, fins i tot diría que els seus colors.


He comprat varies jardineres i testos, i a cada una d'elles i tinc diferents flors de distints colors, una barreja alegre encara que no barrejada.


He triat aquesta flor perquè m'agraden les flors blanques i les flors blaves o liles això si, en segons quins tipus de flors... les que tenen aquests colors naturals que ningú ha fet experiments amb elles per aconseguir-los.


Cada dia les miro, les observo, els trec les fulletes pansides o les flors que s'han marcit perquè només quedin les que están esplendoroses.


Tenir flors a casa i cuidar-les es una joia, es una aventura i es una responsabilitat... si, si... una joia perquè sempre es posen belles quan saben que les estimes, una aventura perquè no se sap mai si els agradarà l'espai que has triat per a elles ni si respondran com tu vols, ves a saber si els agrada la manera com les cuides i una responsabilitat perquè només viuran si saps tenir cura d'elles.


No em direu que no es important tenir flors a casa... sembla que sigui una de les coses més fàcils i no es així, com a éssers vius que son, necessiten que els dediquis el seu temps, s'ho mereixen ja que elles regalen tota la seva bellesa i demanen poca cosa a canvi.


A mida que les jardineres es vagin omplint o canviant aniré penjant les fotos perquè veieu i pugueu opinar si tinc fusta de jardinera o només es una il.lussió.